Posted in

ОТВОРЕНА ВРАТА И ВОЂЕНА ТУРА ПО ЗГРАДИ ФИЛОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

НЕДЕЉА, 12. ДЕЦЕМБАР, У 12.00 ЧАСОВА

Филолошки факултет у Београду организује у недељу, 12. децембра 2021, прва отворена врата у згради факултета за своје будуће студенте од избијања пандемије. Искористите прилику да упознате највећи и најстарији језички факултет у Србији и могућности које вам нуди, као и дугу и богату историју самог Факултета и његове три старе зграде у најстрожем центру Београда. Очекује вас представљање Факултета и разговор са студентским саветницима и будућим професорима. Сазнајте све о 26 смерова и о предметима које можете бирати, о припреми за пријемни испит, о пријемном испиту и упису, о студијама и о свему осталом што вас већ сада занима.

Стара зграда Филолошког факултета у Београду на Студентском тргу 3

На вођеној тури коју смо припремили специјално за вас чућете које су све познате личности из српске историје и културе биле професори и студенти Филолошког факултета у Београду, али које све занимљивости крију наше три зграде: Стара зграда на Студентском тргу 3, Палата Лаховари у Кнез Михаиловој 40 и Капетан Мишино здање на Студентском тргу 1.

Ученици XIV београдске гимназије обилазе Филолошки факултет у Београду са студенткињом докторских студија и библиотекарком Бојаном Антонић новембра 2021.

Чекамо вас у недељу у подне у холу зграде на Студентском тргу 3, одмах код главног улаза. Добро дошли!

Ваш Филолошки факултет

 

Како да нас нађете: линк

.